Herken je dit?

Je werkt op onregelmatige tijden. Die ploegendiensten maken het je haast onmogelijk om op een goed gewicht te blijven (nou ja: kómen, want je bent al jaren te zwaar🤐). Alle diëten, pillen en kuurtjes die er op de markt zijn, gaan ervan uit dat je op vaste tijden kunt eten en ’s nachts minstens acht uur onafgebroken slaapt. Maar hoe ga je dan om met de onhoudbare trek tijdens een nachtdienst? Met een eetritme dat gedicteerd wordt door je rooster, dat elke week (soms dag) weer anders is. Voor jou heeft geen enkele afvalmethode geholpen, en je bent inmiddels zo zwaar dat je dit herkent:

Je knieën (vooral) en voeten zijn pijnlijk tijdens het lopen van je rondes op het werk of een wandeling. Het gaat steeds moeilijker en je probeert steeds meer de weg van de minste weerstand te kiezen zoals de lift pakken en zittend werk aanvaarden. Je merkt dat je steeds verder achteruit gaat en dit wil je niet.

Lange afstanden lopen of snel ergens zijn lukt je niet, want voordat je al begonnen bent ben je buiten adem en hangt je tong al op je schoenen (bij wijze van spreken 😎). Traplopen ”Ben je gék of zó, ik pak de lift wel”, doe je om maar niet te gaan zweten of moe te zijn als je boven bent aangekomen. Je probeert gewoonweg overal onderuit te komen, zodat je maar niet hoeft te zweten of te laten zien dat je het niet (meer🙄) aan kunt.

Op je werk ‘moet’ je representatief er uit zien en dat is voor jou moeilijk want bij elke keer dat je opstaat of moet gaan lopen ziet jouw kleding er (gewoonweg) niet meer uit. De blouse hangt uit je broek, je buik is duidelijk zichtbaar door de vorm waardoor de knopen op jouw blouse, gilet en colbert (niet te spreken over je broek) op springen staan. Om de paar maanden een ander uniform te vragen bij je baas vindt je vervelend, maar het moet toch🤐.

Bij dagdiensten zal verkeerd eten nog wel meevallen, maar dan zit je in de avond- of nachtdienst en dan bestel je toch maar weer iets bij een fastfoodketen of via Thuisbezorgd.nl, en haal je tussendoor haast zonder erbij na te denken een Mars, Snickers of zakje chips uit de automaat (die jouw naam roept🤥). De snelle magnetron maaltijden zijn uiteraard ook een optie, maar ook deze zijn niet altijd gezond🤐)

Aankleden wordt steeds moeilijker en zwaarder. Je buik zit in de weg bij elke handeling die je moet doen en het duurt dan ook steeds langer voordat je je uiteindelijk aangekleed hebt. Dit is niet altijd gunstig als je een vroege dienst hebt, je moet tenslotte al vroeg opstaan en dan moet je ook nog steeds vroeger opstaan omdat je weet dat je anders te laat bent op je werk. Je weet Inmiddels niet hoe je je kleding moet aantrekken, staand, zittend of liggend. Je veters strikken is ook al een hele opgave in verband met je buik want je moet steeds verder vooroverbuigen en het liefst zou je het helemaal niet willen doen.

Hoe fijn zou het zijn als?

Je kunt afvallen (én op gewicht kunt blijven) ook al werk jij op onregelmatige tijden omdat er nu wél gekeken wordt naar het eten (en slapen) op de verschillende tijden (diensten).

De pijn in je knieën en voeten zoveel minder is geworden dat je weer normaal kunt functioneren op je werk en je weer lekker kunt gaan wandelen als je daar zin in hebt.

Jij die lange afstanden op het werk of die snelle reactie die je moet doen, zonder dat je tong bij het begin al op je knieën hangt, kunt uitvoeren

Jouw kleding losser gaat zitten 🥰 en dat jij je baas om een kleinere maat kleding moet gaan vragen, en je dit met een lach kunt doen🤩. Je ziet er steeds representatiever uit, waardoor je ook beter in je eigen vel komt te zitten.

Je weet welk eten het beste is bij welke dienst (sóms een uitschieter, dat mag😂) en dat je weet hoe jij je kunt voorbereiden, op welke dienst dan ook, zodat jij niet meer terugvalt in het oude patroon.

Je het aankleden weer in een sneller tempo kunt doen (fééstje🎉), waardoor je niet meer vroeger hoeft op te staan (en dus lekker nog even kunt blijven liggen bij een vroege dienst😊). Je buik niet meer in de weg is bij het vooroverbuigen om je veters te strikken en het allemaal weer gemakkelijker gaat.

Dat is mogelijk

Iedereen is anders, daarom is dit traject op maat gemaakt om jouw wensen tegemoet te komen.

Met een begeleiding van 9 weken, elke week een sessie van 30 tot 45 minuten, een “Food Journal” (speciaal gemaakt voor werken op onregelmatige tijden), een informatiemap, een boek en supplementen voor 39 dagen (dit zijn ruim 5 weken 😊) met oefeningen die je gewoon thuis kunt doen. Recepten voor het avondeten en ideeën (ik wordt hier zo blij van😊) voor het ontbijt, het middageten en de tussendoortjes.

Aan het einde van het traject

Ben jij minstens 5 tot 10kg afgevallen en heb je geleerd hoe jij jouw eten kunt aanpassen aan jouw diensten. Zijn de pijnen in je knieën en voeten zoveel minder geworden zodat je nu weer actiever bent en je beter jouw functie kunt uitvoeren en heb je (dus 😎) meer conditie. Heb je minder moeite met aankleden en veters strikken en zie je er weer representatiever uit (tenzij jij een te kleine maat kleding vraagt en/of koopt 😂). En het belangrijkste niet te vergeten je weet nu jouw gewicht onder controle 🤩te houden zodat je niet meer terugvalt in het oude patroon.

Investering

Met een investering van € 950,00* (voor meer informatie klik hier) is het voor jou mogelijk om van mijn uitgebreide kennis en ervaring gebruik te maken om JOUW ideale gewicht te bereiken.

*dit is een particulier traject en daarom is de btw in de prijs inbegrepen (dus geen verborgen extra kosten😎)

Veel gestelde vragen

Kan ik ook bij jou terecht als ik niet in ploegendienst werk, of als ik een man ben?

Dit is zeker mogelijk. Iedereen is welkom en aan iedereen wordt gedacht als een speciaal iemand, dus ook jij bent welkom😊.

Hoe weet ik zeker dat ik bij jou kilo’s kwijtraak?

Eerlijk? Ik ben mijn eigen proefkonijn geweest en ben 9 kilo afgevallen (en nog bezig alleen in een langzamer tempo omdat het voor mij goed voelt). Door mijn ervaring met jou te delen geef ik jou de “tools” die ik zelf ook gebruikt heb. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden😎, waardoor het voor jou ‘makkelijker’ zou moeten zijn😊.

Moet ik hongerlijden?

Nee, zeker niet. Het is het aanpassen van een leefstijl en daar hoort hongerlijden niet bij 😊. Samen gaan wij kijken met welke recepten (en ideeën) er bij jouw leefstijl passen en de rest van het gezin kan lekker mee eten als ze dat willen, dus apart koken is ook niet nodig🥰

Moet ik elke keer op locatie komen?

Het is zeker makkelijker om op locatie te komen omdat ik (uiteraard, hoe kan het ook anders😉) weeg en meet momenten inzet voor een duidelijk beeld over jouw vorderingen. Bij hoge uitzondering kan een sessie ook via zoom of skype gedaan worden.