Referenties

Brenda

Beveiliger

Voeding op de dienst aanpassen

Karin heeft mij geholpen met de voeding tijdens mijn diensten. Nu ik mijn voeding op de dienst aanpas is voor mij duidelijk gebleken dat ik al die jaren onbewust iets verkeerd deed. De aanpassing was makkelijk te doen en het heeft ervoor gezorgd dat ik in 2 weken tijd 1kg ben afgevallen en dat ik mij beter ben gaan voelen.


Karin Dank je wel voor de fijne tips die je mij hebt gegeven.


Ga zo door je bent geweldig als collega en vriend.


These slides will be slide-able on the live version of your page!
12 weken 10kg lichter

Dank je wel voor alle adviezen die je mij gegeven hebt. Het traject was makkelijk vol te houden en ik ben in 12 weken 10kg afgevallen. Jij bent mijn rots geweest en hebt mij altijd te woord gestaan. De begeleiding was super, jij gaf mij voldoende tips om verder te kunnen en je hebt mijn mindset volledig veranderd, dit is positief uiteraard.


Dank je wel voor je hulp en je bent nog niet van mij af 😎. Jij bent gewoon een topper.


Groetjes Herman

Ms. Nameless
Add Your Stars
5 Pijlers

Karin als eerste je bent geweldig in jouw vak. Je hebt mij te woord gestaan en mij geholpen met de uitdagingen waar ik tegen aanliep. Het is mij gelukt om aan alle 5 pijlers te kunnen werken. Uiteraard niet alles tegelijker tijd 😊, maar werken aan één pijler heeft ervoor gezorgd dat ik hiermee gelijk andere pijlers meenam en dat verbaasde mij.


Door jou heb ik mijn lichaam leren kennen. Dit is een fijn gevoel want nu weet ik dat ik op de goede weg ben.


Dank je wel voor alle hulp en vooral jouw luisterend oor.


Liefdevolle groet Anne

Ms. Nameless
Add Your Stars
Voeding die ik lekker vindt

Karin dank je wel voor de geweldige tips voor mijn smoothies. De links die ik van jou heb gekregen waren geweldig. Ik heb mijn eigen smoothies kunnen maken met de ingrediënten die ik zelf graag eet en dat was voor mij belangrijk.


Nogmaals dank je wel en ga zo door.


Met vriendelijke groet Ogüz

Ms. Nameless
Add Your Stars