Waarom Aloë Vera

Aloë vera heeft heel veel goede eigenschappen en dat is (eigenlijk) algemeen wel bekend, maar wat veel mensen niet weten is, dat men het ook inwendig kan gebruiken.


Bij inwendig gebruik heeft het de volgende voordelen:

✅Het ondersteunt de spijsvertering

✅Het bevordert een gezond immuunsysteem

✅Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen

✅Het verhoogt het natuurlijke energieniveau


Alleen al deze voordelen maken een gezonde leefstijl mogelijk. Uiteraard moet je aloë vera als een supplement zien en is een gezonde voeding hierbij ook heel erg belangrijk.


Aloë vera zit inmiddels in mijn DNA en ik kan dan ook wel zeggen dat, sinds ik deze toegevoegd heb aan mijn leefstijl,  op een dagelijkse basis, ik de voordelen wel gemerkt heb.

✅Mijn immuunsysteem is verbeterd, ik heb minder vaak een verkoudheid

✅Mijn gewrichten (vooral de knieën) doen minder pijn

✅Mijn spijsvertering is positief veranderd en ik heb vrijwel geen last meer van een harde of een te zachte ontlasting


Dit zijn maar drie dingen maar deze drie dingen hebben mijn kijk op aloë vera definitief veranderd en ik zal dit dan ook altijd in mijn leefstijl blijven toepassen.


De producten die ik verbruik hebben ook nog eens het voordeel dat ik er weinig van hoef te nemen omdat de basis al Aloë Vera is waardoor de effectiviteit van de plant vele malen groter is dan verbruiksartikelen uit de winkel.

Kleine weetjes over Forever Living Products

ASEPTISCHE PRODUCTIE

Dankzij ons innovatieve aseptische productieproces kunnen we ons best verkopende aloë vera gel dranken zonder conserveringsmiddelen produceren.

Diverse certificeringen

Forever omarmt de diversiteit en probeert de belangen van iedere cultuur en/of maatschappij te omarmen. Zo is het overgrote deel van ons assortiment Koosjer, Halal en zelfs glutenvrij gecertificeerd. Onze cosmetica, persoonlijke verzorging en huishoudproducten worden uiteraard zonder dierproeven geproduceerd.

NATUUR EN DE WETENSCHAP

We gebruiken klinisch geteste ingrediënten, met innovatieve technologie.

Recyclebare verpakkingen

De productverpakkingen zijn uitgezocht op hun milieu-impact. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk recyclebare materialen te gebruiken. Zo wordt onze Aloë Vera Gel verpakt in recyclebare Tetra-verpakkingen. Die keuze was bewust. Niet alleen omdat het onze pure aloë vera gel steriel beschermt tegen zuurstof en licht, maar ook vanwege het productieproces. Tetra-verpakkingen worden geproduceerd met minimaal energieverbruik, uitstoot en watergebruik. Dat sluit aan bij onze missie om duurzaam te ondernemen.

CERTIFICATEN

Veel van onze aloë vera producten zijn gecertificeerd door het International Aloe Science Council (IASC) voor puurheid en kracht. Deze belangrijke certificering toont onze inzet om alleen het beste uit de natuur te gebruiken.

VEGAN/VEGANISTISCH

We willen dat iedereen profiteert van Forever, daarom zijn de meeste producten die we maken veganistisch of vegetarisch. In feite zijn onze voedingsstoffen geweldig om mensen met een beperkt dieet te helpen bij het aanvullen van voedingswaarden.

KOSHER/HALAL

Iedereen heeft recht op uitstekende voeding en huidverzorging. Daarom streven wij ernaar om zoveel mogelijk producten te maken die Halal en Kosher gecertificeerd zijn.

Al deze gegevens hebben ervoor gezorgd dat ik mijn leefstijl heb veranderd en dat het positief is dat hoef ik je niet meer te zeggen. Aloë vera is een plant met zoveel diverse eigenschappen dat ze eigenlijk ontelbaar zijn, maar om een paar dingen op te noemen die algemeen bekend zijn:

✅Een herstellend vermogen;

✅Goed voor uitwendig (maar ook inwendig) gebruik;

✅Het ondersteunen van een goede spijsvertering;

✅Het ondersteunen van het immuunsysteem;

✅Het werkt kalmerend en hydrateert;

✅Helpt bij maag- en darmklachten;

✅Verminderd huidproblemen.


Ben jij er al van overtuigd? Laten we dan in contact komen.