fbpx

Kan ik ook bij jou terecht als ik niet in ploegendienst werk, of als ik een man ben?

Dit is zeker mogelijk. Iedereen is welkom en aan iedereen wordt gedacht als een speciaal iemand, dus ook jij bent welkom😊.

Hoe weet ik zeker dat ik bij jou kilo’s kwijtraak?

Eerlijk? Ik ben mijn eigen proefkonijn geweest en ben 10 kilo afgevallen (en nog bezig alleen in een langzamer tempo omdat het voor mij goed voelt). Door mijn ervaring met jou te delen geef ik jou de “tools” die ik zelf ook gebruikt heb. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden😎, waardoor het voor jou ‘makkelijker’ zou moeten zijn😊.

Moet ik hongerlijden?

Nee, zeker niet. Het is het aanpassen van een leefstijl en daar hoort hongerlijden niet bij 😊. Samen gaan wij kijken met welke recepten (en ideeën) er bij jouw leefstijl passen en de rest van het gezin kan lekker mee eten als ze dat willen, dus apart koken is ook niet nodig🥰

Moet ik elke keer op locatie komen?

Het is zeker makkelijker om op locatie te komen omdat ik (uiteraard, hoe kan het ook anders😉) weeg en meet momenten inzet voor een duidelijk beeld over jouw vorderingen. Bij hoge uitzondering kan een sessie ook via zoom of skype gedaan worden.