In balans met plezier

Jij wil afvallen maar dit mag niet ten koste gaan van je huidige leefstijl, toch? Helaas, iets moet er veranderen in je leefstijl anders blijf je maar aankomen en gaat er niets veranderen. Het is de bedoeling dat er iets veranderd, maar (en daar komt het 😎) het hoeft niet volledig ten kosten gaan van het lekkere eten wat je nu ook eet. Lichte verandering in de gewoontes en er gezondere voor in de plaats te nemen, dat is mijn manier van afvallen.

Het is moeilijk om het allemaal met plezier te doen en daar ben ik mij zeer zeker van bewust, maar die (liefde volle🥰) schop onder je kont heb je nu gewoon nodig om jouw doel “afvallen” door te zetten. Ik help jou graag.

Samen gaan we kijken wat er gelijk en wat er op termijn veranderd kan worden. Tenslotte moest je als baby heb je tenslotte ook stap voor stap moeten leren lopen, zo gaat afvallen bij KBVitaal ook. Stap voor stap pakken we de dingen aan. Sommige apart en sommige dingen kunnen heel goed samen aangepakt worden.

Afvallen moet geen afstraffing zijn, want dan ga je het niet volhouden. Daarom geloof ik ook niet in diëten, maar WEL in een leefstijl veranderen.

Gaat dat echt zo gemakkelijk?

Hoe kun je nu met plezier afvallen hoor ik je denken (kraak, kraak en krabben achter je oren😇). Nou zo moeilijk is het niet. Je gebruikt supplementen, goede voeding voor lichaam en geest, genoeg beweging (die jij leuk vindt) en de rest gaat vanzelf.

De supplementen (hier krijg je nog een uitgebreide uitleg over) zijn op natuurlijke basis en bevatten dranken en tabletten. De dranken zorgen ervoor dat jij jouw lichaam en geest voedt met voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het traject. De tabletten zijn voor het afvallen belangrijk zodat jouw lichaam aan de verandering kan wennen.

Ik weet nog niet wat jij lekker vindt en wat jouw eetpatroon is, maar daar moeten we echt even 1 sessie over hebben, zodat ik dit ook kan analyseren voordat je het traject ingaat. Deze analyse wordt dan ook de basis van de leefstijl verandering. Hier gaan we mee aan de slag en ga jij de uitdaging aan om jouw leefstijl aan te passen aan je diensten.

Wat verwacht jij aan jou beweging te doen? Er zijn verschillende manieren en deze hoeven geen fortuin te kosten en het kan ook heel laagdrempelig zijn. Het gaat er om waar jij je prettig bij voelt, anders werkt het niet.

Hoe gaat dat met de feestdagen en de vakanties?

Als je eenmaal bent begonnen met de verandering van je leefstijl zul je zien dat het eigenlijk niet zo moeilijk is. Je moet het alleen weten. En dat is met alles in je leven, toch? Daarom wil ik jou helpen om jouw leefstijl te veranderen en dit met je diensten in te passen en dan ook nog eens die lekkere BBQ, of uiteten te kunnen doen. Tuurlijk in maten, maar dat is met alles toch?

Op vakantie gaan en lekker eten dat moet kunnen? Natuurlijk moet dat kunnen en met het traject leer ik je hoe jij de balans daarna weer op kunt pakken, want die kleine kilootjes die erbij gekomen zijn moeten er toch ook weer af 😎, en dat heet nu leefstijl. Afvallen en op gewicht blijven daar gaat het uiteindelijk om, maar dit zonder een jojo-effect te kunnen doen. En daar heb je dan zelf plezier van (althans ik wel😇).

Waar wacht je nog op? 🤐

Je zal nooit tijd genoeg hebben in je leven om alles te kunnen doen, maar hoe langer je wacht hoe korter (hoogstwaarschijnlijk) jouw levensverwachting zal zijn. Je kunt er nog iets aan doen en dat op een gezonde en verantwoordelijke manier van leven. Een voorbeeld voor je kinderen zijn kan jou dit over de streep halen? De levensstijl is niet alleen voor jou, maar het hele gezin kan hier aan meedoen, dus apart koken zou ook nog niet eens hoeven😁.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *