fbpx

Herken je dit?

Je werkt in ploegendienst en je merkt dat het niet goed gaat met je gewicht, je hebt overgewicht. Je hebt van alles (diëten, pillen, sappen en/of kuurtjes) al geprobeerd en niets lijkt te helpen. Omdat het allemaal gericht is op het werken in dagdienst, en dat doe jij niet😫. Jouw eetpatroon is steeds weer van slag, want je weet niet hoe je het allemaal moet aanpakken.

Tijdens je diensten als de verveling toeslaat, begin je overmatig te eten (emotie eten noemt men dat😒) en krijg je gewoon trek omdat er niets te doen is. Je loopt naar de snoepautomaat om maar een Mars, Snickers of een zak chips eruit te halen “Want je moet toch iets te doen hebben” of je neemt het bij voorbaat al mee😔.

Je kleding begint steeds strakker te zitten omdat jouw buik (dit is meestal het geval) de overhand krijgt. Het is dan elke keer weer afwachten hoelang het weer duurt voordat je weer een nieuwe (grotere) maat kleding nodig hebt. Vervolgens wil je wel de oude kleding behouden, want ja “je wil toch afvallen?” 😁.

Vervolgens merk je ook dat je gewrichten, knieën, rug en nek geregeld pijn doen en dan heb je het nog niet eens over de conditie gehad. Beweging word steeds vermoeiender waardoor je steeds minder de trap pakt of een wandeling gaat doen want je bent daarna volledig uitgeput😥.

Je probeert alle ballen in de lucht te houden want anders zou jij iets kunnen missen of erger nog er spijt van kunnen krijgen als je het niet doet. En toch wil je afvallen 🧐.

Je begint je zorgen te maken over je lichaam en over jouw toekomst want hoe lang kun je dit nog volhouden en wil je dit wel? Doordat jij je te dik voelt, vindt jij jezelf niet meer mooi, jouw zelfvertrouwen wordt steeds minder.

Jij blijft doorgaan met wat je NU doet

Je blijft eten uit verveling. Je kleding wordt steeds strakker. Van overgewicht ga je naar Obese. De gewrichten gaan steeds meer pijn doen waardoor je nog minder in beweging komt.

Dit heeft op een bepaald moment het gevolg dat je bij de huisarts binnenloopt en die gaat jou doorverwijzen naar de praktijkondersteuner. Je moet allerlei testen, zoals bloedafname, ogentest en voetreflextest doen. Je krijgt de verschillende afspraken en je moet hier tijd voor vrij maken, daarbij komt nog dat er een kans bestaat dat je aan de medicijnen moet gaan om jouw bloeddruk, suikergehalte enz. in orde te krijgen en te houden. Of nog erger je wordt op dieet gezet om een medische ingreep te krijgen.

De uitdaging

Je weet dat het aan het eten en de beweging ligt en toch wil het niet lukken. En waarom wil het niet lukken? Alles wat je nu doet is een gewoonte geworden en daar ligt al gelijk de uitdaging. De uitdaging is om de gewoonte die jij door de jaren heen hebt opgebouwd gaat veranderen. Het magische woord is BALANS. Balans in voeding en beweging afgestemd op jouw diensten. Balans in lichaam en geest. Balans in beweging en rust. Door een balans te creëren en deze ook nog eens op verschillende vlakken in te zetten gaat het afvallen en op gewicht blijven gemakkelijker.

Stap voor stap ga jij de verandering aan en op deze manier zal het afvallen gemakkelijker gaan en kost het op gewicht blijven geen moeite.

KBVitaal traject

Het KBVitaal traject duurt negen weken waarin je heel veel informatie krijgt maar nog belangrijker je gaat beginnen met een transformatie die jou 5 tot 10 kilo laat afvallen. Het gezicht wat je aan het eind van het traject niet meer met je mee hoeft te nemen als je ergens naartoe gaat. Daarnaast weet je aan het einde hoe jij jouw leefstijl kunt aanpassen aan jouw diensten.

Voor wie is dit?

Het is voor jou als jij NU een verandering wil in jouw leefstijl. Jij er klaar mee bent om het overtollige gewicht mee te slepen bij elke stap die je zet. Jij pijn in jouw gewrichten wil verminderen en het liefst niet meer hebt. Jij die aan jezelf denkt en je eigen verantwoording weer in eigen hand wil hebben. Jij die de knop omgezet heeft en er volop tegenaan wil.

Met wie doe je dit?

Jij moet de stappen zetten. Ik zal streng voor je zijn, maar wel op een liefdevolle manier. Ik ga je begeleiden en ik zal jouw vraagbaak zijn. Maar andersom kan het ook zomaar zijn dat jij een leuk idee hebt wat ik misschien kan gebruiken in de toekomst 😎.

Hoe werkt het?

Het is belangrijk om in fases te werken (stap voor stap). Het traject bestaat uit 3 fases waarbij ik je in de eerste twee fases begeleid. Fase 3 is het doorzetten van wat je geleerd hebt. Dit kan je zelfstandig doen, maar wees gerust je kunt mij altijd nog bereiken. Tenslotte weet je mij tegen die tijd wel te vinden 😂.

In Fase 1 leg ik je uit hoe het traject verder verloopt en wordt er geanalyseerd hoe jouw gewoontes er nu uit zien. We gaan gesprekken aan om de puntjes op de “i” te zetten voor fase 2.

Fase 2 gaat niet altijd makkelijk worden en nu gaan we echt beginnen met de supplementen die in dit traject een grote rol spelen.

Investering

De investering is € 640,00 ineens of twee termijnen van € 332,50. Klik hier voor meer informatie.

Om wie gaat het?

Het gaat om jou. Om jouw gezondheid en mobiliteit. Jouw balans vinden in voeding, beweging en rust tijdens je diensten. Neem de stap en laat het niet van een ander afhangen 🥰. Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven.