🥳🎉🥳 Gefeliciteerd 🥳🎉🥳

Je gaat beginnen met het KBVitaal traject.

In 12 weken gaan we, hoofdzakelijk jij, veel bereiken.

Ho, wacht, voordat je verder gaat, lees de onderste zin even hard op.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat het niet aan mij ligt of jij resultaat behaalt, maar het ligt geheel aan jou.

Wat mag je van mij verwachten?

Ik ben een eerlijk, integer en zeker ook een strenge persoon als het om leefstijlverandering gaat. Wil jij succes behalen dan is het zeer zeker belangrijk dat jij er voor open staat om adviezen aan te nemen. Durf uit je comfortzone te komen, want daar bereik je de beste resultaten. Een liefdevolle schop tegen je kont zal misschien ook wel eens gebeuren, maar dat doe ik dan wel zachtjes 😂.

Uiteraard sta ik open voor suggesties. Als jij bijvoorbeeld een lekker gerecht en/of toetje hebt gevonden ga ik samen met jou kijken of dit mogelijk is binnen het traject.

Het is namelijk jouw traject en het moet ook bij jou passen. Jij moet je op je gemak voelen als het gaat om de leefstijl die bij jou past, anders ga je het niet volhouden en ben je straks weer terug bij af en dat is iets wat ik niet wil en ik zeker weet dat het niet jouw bedoeling is🤐.

Zo, nu verder met het traject 🥳.

Wat gaan wij doen, uhhhmmm vooral jij😉

Wij gaan de volgende pijlers doornemen in de komende weken:

✅Voeding

✅Beweging

✅Slaap

✅Ontspanning

✅Mindset

Welke wij als eerste pakt lijkt mij wel duidelijk. De pijler voeding lijkt mij hiervoor het geschiktst. Jij wil tenslotte afvallen, daarvoor was je toch bij mij terecht gekomen🤔?

De overige pijlers nemen we naargelang de tijd ook door, maar (ja hier komt het 🙈) de pijler mindset is in alle pijlers wel de belangrijkste naast de voeding.

We gaan ons zeer zeker focussen op voeding en als jij openstaat voor de adviezen die ik jou meegeef in de komende tijd dan hebben we al een stukje mindset aangepakt. Zo zie je maar weer het komt allemaal goed, tenslotte hebben we aan het einde van het traject alsnog alle pijlers aangepakt, dat beloof ik jou🥰.

Wat gaat er gebeuren?

Dit ligt er aan welk pakket jij gekozen hebt. Heb jij een pakket zonder of met supplementen gekozen?

Het traject kent 4 fases

Fase 1 – Beginfase                                                                                                   –  Dag 1 t/m 24

Fase 2 – Verdieping van de voeding en/of supplementen          –  Dag 25 t/m 63

Fase 3 – Onderhoudsfase                                                                                   –  Dag 64 t/m 78

Fase 4 – Doorzettingsfase                                                                                  –  Dag 79 t/m 100

In deze fases krijg je van mij de benodigde informatie en wordt de voortgang bijgehouden in fase 1 t/m 3. Op deze manier kunnen we elke week een beetje veranderen en bijstellen waar het nodig is.

Voor welk pakket heb jij gekozen?

Heb jij alleen coaching of ook de supplementen? In beide trajecten krijg je dezelfde informatie. Aan jou de keuze om hiermee iets te doen. Elke kilo die jij minder meedraagt is een fijn gevoel voor jouw lichaam, dit kan ik zelf beamen🙈.

Pakket zonder supplementen (minimaal 5kg😉)

Dit pakket is een coaching pakket waarbij ik jou 12 weken begeleid naar een gezondere leefstijl, waarbij het hoofddoel afvallen is. Daarnaast is het belangrijk dat jij een leefstijlverandering doet die bij jou past en die je de rest van je leven kunt volhouden of op terug kunt vallen. Uiteraard is naast het afvallen het op gewicht blijven heel belangrijk, anders heb je er nog niets aan😂. Dus 12 weken intensief met mij 1 uur in de week en daarnaast kun je nog vragen per e-mail of Whatsapp aan mij richten, je krijgt dan binnen 24 uur antwoord op de vraag tenzij ik zelf nog even dingen moet opzoeken of navragen dan kan het langer duren, maar dat geef ik altijd aan.

Tijdens het traject kun je altijd nog overstappen naar de supplementen, die keuze blijft geheel bij jou. Uiteraard krijg je hierover informatie in het begin van het traject.

Pakket met supplementen (meer dan 5kg 🥰)

De supplementen die hiervoor gebruikt worden zijn 1x C9 en 2x F15 beginner. We beginnen niet gelijk met de supplementen. In de eerste 24 dagen gaan we en begin maken aan de leefstijlverandering om een goed startpunt te hebben. In de eerste 24 dagen krijg je informatie over voeding en waar je op moet letten. Dit is heel belangrijk voor de 39 dagen (dag 25 t/m 63) die daarop volgen met de supplementen. Vanaf dag 64 t/m 78 gaan we de puntje op de i zetten en gaan we samen beoordelen waar er nog voordelen te behalen zijn.

Wat als het traject is afgelopen hoe dan verder?

Na het traject heb jij zoveel informatie gekregen dat je zeker goed bezig bent en verder kunt gaan met de leefstijlverandering die bij jou past. Tot aan dag 100 zal ik voor jou nog beschikbaar zijn via e-mail en/of whatsapp voor beperkt aantal gesprekken. Hierover meer aan het eind van elk traject (zonder of met supplementen).

Tot slot

Wij gaan gewoon een geweldige tijd tegemoet waarbij ik jou help om jouw leefstijl aan te passen aan jouw diensten waarbij dit en plezierige ervaring wordt. We gaan lol hebben waar het kan en serieus als het nodig is.