Het perfecte Duo

Ben jij opzoek naar iets waarbij jij jouw energielevel weer omhoog kunt halen?


Het perfecte Duo twee combiboxen die geheel op elkaar zijn afgestemd en die jou in 13 dagen meer energie kunnen geven.


Eerlijk ik sta niet voor de gevolgen in 😉


Volg de instructie en gebruik de tips die er bij elke box aangegeven worden en je zult snel merken dat het doet wat het moet doen.


Deze combi is geschikt voor meer energie en mag 2x per jaar in deze hoedanigheid gebruikt worden. Hiermee maak je een eerste stap naar een veranderde leefstijl. Je leert bewuster om te gaan met je voeding. Door bewust met je voeding om te gaan zie je (hoogstwaarschijnlijk) valkuilen die jou in het verleden hebben belemmerd om je gewicht te optimaliseren.Begin vandaag nog met het perfecte duo om je leven energierijker te maken.


Wat mag je van mij verwachten?

Van mij mag je verwachten dat ik via whatsapp beschikbaar ben voor de duur (dus 13 dagen) van deze combi. Ik zal je begeleiden waar ik kan.


Maar😎 (ja, die is er ook), jij bent verantwoordelijk voor je acties, dus verwacht van mij niet dat ik 24/7 je hand ga vasthouden om te vertellen wat niet of juist wel mag.

Doorzettingsvermogen en eigen initiatief zijn toch echt de clou om het te voltooien.


Wat mag je verwachten van de pakketten?

DX4

DX4 is een 4 daags programma wat je helpt om weer in balans te komen met lichaam en geest. Het programma maakt je bewust van je dagelijkse levensgewoonten, bijvoorbeeld wat je eet en drinkt maar ook hoe je in je vel zit. 


Het DX4 programma bevat:

✅ Forever Plant Protein™ - 1 zak Een plantaardige eiwit shake met vanille smaak en aloë vera poeder. Een perfecte aanvulling van de dagelijkse eiwit inname.

✅ Forever Therm Plus™ - 12 tabletten Steunt je metabolisme tijdens DX4 met vitamine C, B12 en cafeïne.

✅ Forever DuoPure™ - 8 tabletten Ondersteunt je lever met Choline en helpt je energiehuishouding met Vitamine B6.

✅ Forever Multi Fizz™ - 4 bruistabletten Een boost multivitamines in de vorm van een handig bruistablet

✅ Forever Sensatiable™ - 32 kauwtabletten Kauwtablet met Glucomannan als zoete traktatie als je het nodig hebt tijdens het programma.

✅ Forever LemonBlast™ - 4 sticks Drank met vitamine C, magnesium en vezels dat je voor het slapengaan inneemt.

✅ Forever Aloe Vera Gel® - 4 à 330ml. Onze meest pure aloë drank met 99,7% aloë vera gel! Gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. Draagt bij aan het natuurlijke afweersysteem en is goed voor de darmwerking*


DX4 werkboek met dagschema’s en opdrachten. Het programma boekje is digitaal beschikbaar door de QR code op de doos te scannen! Niet apart te bestellen.


De vier dagen zijn als volgt opgebouwd:

Dag 1 & 2 (Decide & Define) Focus op minder calorieën en metabolisme (stofwisseling) ondersteuning met supplementen tijdens de dagen.

Dag 3 & 4 (Discover & Dedicate) waarbij je gezonde voeding toevoegt aan het programma. Iedere dag heeft een eigen thema.


Het programma helpt je in korte tijd bewust te worden van hoe je lichaam en geest in balans kan brengen voor een betere gezondheid. Na het programma ben je bewuster van je levensgewoonten, zoals je voeding, en hoe belangrijk het is om genoeg te drinken.


 * Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating


Wil jij nu alleen het DX 4 programma dan mag dit 4x per jaar, dus om de 3 maanden.


Na de DX4 kun je gelijk doorgaan met het C9 programma. C9 is een goede opvolging van de DX4 en het gaat verder op het bewuster worden van je levensgewoontes.

C9

Ben jij klaar om in beweging te komen en weer gebalanceerd en bewust te gaan eten? Dan is het F.I.T. programma C9 ideaal voor jou. In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerste, belangrijke, stap. Ga op weg naar een fittere versie van jezelf!

Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt.

C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die je combineert met onze Aloë Vera Drank. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen jou je doelen te bereiken. Volg de stappen in je programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die je direct kunt toepassen.

C9 is de perfecte kick-start van ons F.I.T. programma.

Maak direct een vliegende start!

Welke supplementen ondersteunen het programma? 

✅ Forever Aloe Vera draagt bij aan het natuurlijke afweersysteem*
✅ Forever Aloe Vera is goed voor de darmwerking en helpt je opnieuw fit te worden*
✅ Forever Fiber zorgt er voor dat je extra vezels binnenkrijgt en geeft een verzadigd gevoel.
✅ Forever Garnicia Plus (NL) helpt de vetverbranding en vermindert het hongergevoel *
✅ Forever Lite Ultra zorgt dankzij de speciale eiwitten voor meer spierkracht en de opbouw van vetvrije spiermassa.

✅ Forever Therm™ activeert je natuurlijke energie in het lichaam en helpt energie vrij te maken uit de voeding dankzij een unieke mix van Vitamine C,B1,B3,B5,B6,B12

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating


Maak direct een vliegende start!

Na het Perfecte Duo kun je doorgaan met F15 om af te vallen of je gaat door met de V5 waarbij je de eigenschappen van de DX4 en de C9 voortzet wat de leefstijl verandering met zich meebrengt.
N.B. Als u op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om u te wenden tot een arts, voordat u begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. Forever F.I.T. (C9, F15, Vital5) is niet geschikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.