KBVitaal groepstraject

Een groep heeft het voordeel dat je jouw ervaringen kunt delen met anderen. Door samen naar oplossingen te zoeken kan dit ten voordele van jouw proces zijn. Je staat er niet alleen voor en je weet dat anderen aan dezelfde uitdaging werken.

Dit traject kan alleen doorgaan vanaf 4 personen, die dit willen doen. Is er geen groep dan kan ik dit helaas niet aanbieden. Heb jij nu nog mensen (collega’s, vrienden, familie en/of kennissen) om jou heen die dit traject ook willen volgen laat het mij dan weten. In een groepstraject kan ik uiteraard geen persoonlijk advies geven en moeten de agenda’s elke week op elkaar afgestemd worden zodat het ook een hechte groep blijft.


Verder is het traject hetzelfde als het normale traject zonder de 1-op-1 begeleiding (uiteraard😉).


In 12 weken (84 dagen) 5 – 10kg (of meer) afvallen dit is mogelijk met een persoonlijke begeleiding van mij.

Je hebt waarschijnlijk al verschillende dingen geprobeerd en niets bleek te helpen of alleen maar tijdelijk. Hierin wil ik je graag helpen om het een blijvende verandering te laten worden. Dit houdt in dat je van een onbewuste (of terwijl automatische piloot) naar een bewuste leefstijl gaat. Je gaat bewuster worden van voeding, beweging, slaap, ontspanning en mindset.

Nu zul je waarschijnlijk denken wat heeft slaap en ontspanning hiermee te maken. Een leefstijl kent eigenlijk 5 pijlers voeding, beweging, slaap, ontspanning en mindset. Deze 5 pijlers zijn belangrijk om jouw lichaam in balans te brengen om vandaar uit jouw leefstijl in balans te krijgen waardoor je resultaten kunt behalen die jezelf niet verwacht had.

Je zult wel merken dat ik het weinig over afvallen heb. Dit komt omdat het meestal met een dieet vergeleken wordt en dat is zeer zeker niet wat ik wil. Ik geloof in een leefstijl verandering om af te vallen. Het is belangrijk om te weten dat je het de rest van je leven kunt volhouden zonder een hongergevoel te krijgen. Je gaat veel leren hoe jij jouw dag kunt indelen en toch geen hongergevoel hebt.

Door deze eerste stap al te zetten word jij je ervan bewust wat je allemaal eet en drinkt. Ik snap dat je dit niet leuk vindt, maar voor het traject is het heel belangrijk. In dit traject ga jij je bewuster worden van alles wat er tot een leefstijl behoort en waar eventuele veranderingen in gebracht kunnen worden. Waarom eventueel? Misschien ben je al goed bezig en hoef ik daar nog maar weinig aan toe te voegen en heb je net dat kleine zetje of die net zo belangrijke informatie nodig om het nog beter te kunnen doen.

Hoe gaat het traject?

Het traject bestaat uit 3 fases (totaal 105 dagen). In Fase 1 en 2 word je begeleidt door mij waarbij je ook een voedingsjournaal en een persoonlijke map krijgt waarin jij jouw notities kunt bewaren. Fase 3 is een fase waar jij heel veel zelf al kunt doen, uiteraard blijf je er niet alleen voor staan.

We beginnen met het eerste gesprek, dit kan via zoom of skype. Zo leren wij elkaar kennen. Hebben wij samen een klik en vertrouwen wij in elkaar dan gaan we door naar de eerste afspraak voor het traject. Dit kan op afstand, maar het beste is om bij mij op kantoor te komen voor het  meten en wegen. Dit is uiteraard ook nader over een te komen.

Fase 1

Dag 1 t/m 24

Je begint met het bijhouden van wat jij eet op een dag. Ja ook de tussendoortjes dus die mars, snicker of twix. Maar ook wat je drinkt dus hoeveel kopjes koffie, thee of water. Bij koffie en thee is het wel belangrijk dat je ook aangeeft wat je eraan toevoegt zoals suiker en melk en in welke maten.


Je krijgt van mij recepten om te proberen, met deze recepten maak je al gelijk een goede start voor fase 2.

De eerste fase is nu afgerond. Je bent bewust geworden van je valkuilen en je maakt een begin met een nieuwe balans (leefstijl) in je leven.

Fase 2

Dag 25 t/m 33

Je gaat beginnen met het C9 programma.

Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt.


Je begint nu te merken dat je meer energie hebt en je hebt een goede basis gelegd voor de volgende 30 dagen.


Dag 34 t/m 63

Neem met F15 de volgende stap op jouw weg er beter uit te zien en je beter te voelen. Of je nu net begint met sporten en gezonder eten.

Met dit programma leer je de basisvaardigheden van fitness met eenvoudige workouts waar nog geen extra attributen voor nodig zijn. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, gezonde recepten en belangrijke tips om gezond(er) te leven.

Ook heb ik zelf nog recepten die goed in dit programma passen als jij hiervan gebruik wil maken.


Dag 64 t/m 84

Hier gaan we de puntjes op de i zetten zodat jij verder kunt naar fase 3.

Fase 3

Dag 85  t/m 105

Je hebt nu heel veel handvatten gekregen en het gaat je lukken om verder te gaan met je nieuwe levensgewoonte. Kom je er niet uit? Geen probleem, ook in deze fase, alhoewel iets minder, zal ik jou begeleiden. Ik ben dan maar een appje of mailtje van je vandaan.


N.B.

Het traject doe je op eigen verantwoordelijkheid, ik kan tenslotte niet 24/7 bij jou zijn en jou op de vingers tikken als je je eens niet aan het programma houdt. Ook is het volgende belangrijk om te weten:

Als je op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om je te wenden tot een arts, voordat je begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. Forever F.I.T. (C9, F15) is niet geschikt als je zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.