fbpx

Het coachingstraject heeft een waarde van € 1.600,00. Om het haalbaar te maken voor iedereen geef ik deze nu weg voor € 950,00, dit is een korting van € 650,00 🤐.

Om er mee te beginnen vul je het formulier in. Met het beantwoorden van deze vragen kunnen we samen een gesprek(geheel vrijblijvend) aangaan. Ik ga dieper op de vragen in en als jij daarna de beslissing maakt om door mij gecoacht te worden dan stuur ik jou een e-mail waarin alles bevestigt wordt.

Traject met supplementen

De eerste betaling van € 281,40 wordt gelijk betaald bij de eerste sessie en dan wordt er een uitleg gegeven over de supplementen en waarvoor ze dienen. Bij deze programma’s zit er door middel van video materiaal (in het Engels) ook een bewegingsprogramma bij. Deze zijn makkelijk te downloaden op je telefoon, tablet of computer.

Supplementen

Meer informatie over de supplementen vind je hier.

Deze zijn te bestellen op twee verschillende manieren

 1. Met een link van 15% korting, deze kun je 1 keer gebruiken. Let wel: Hier vervalt op sommige producten de garantie, omdat deze net na de 30 dagen verbruikt worden.
 2. Met een link van 5% korting, waarnaar je na deze volledige bestelling (gedaan in twee aaneengesloten maanden) recht hebt op 30% korting met een minimum bedrag van € 50,00 (ex btw). Dit recht blijf je behouden als je 1x per halfjaar een bestelling doet. (Dit noem ik nu een win-win-win situatie😁).

Keuze 2 is natuurlijk iets duurder maar op lange termijn wel goedkoper🤐. De keuze is aan jou.

Door het gebruik van de supplementen en bijbehorende schema’s is het wel makkelijker voor jou😎.

Hierover krijg je nog meer informatie naar mate het traject vordert.

Traject zonder supplementen

Wil jij de supplementen niet? Dat kan en is helemaal OKAY.

Het is wel zo dat wij dan intensiever met elkaar in gesprek gaan in de sessies. De recepten worden ook zodanig aangepast en er is veel meer werk aan de winkel (aan beide kanten). Door dat er geen bewegingsprogramma (zoals bij de supplementen) er bij zit, is het moeilijker vol te houden om de oefeningen te doen en/of door te zetten. Dit is een totaal andere mindset.

Het is allemaal haalbaar en uiteraard heb ik zelf ook een bewegingsprogramma waaraan je kunt werken, alleen zonder video’s 😥.

De traject kosten blijven wel hetzelfde, maar kunnen ook in termijnen betaald worden.

 1. Volledige betaling van € 950,00 bij de eerste sessie in week 1.
 2. Termijnbetaling in 3 termijnen van € 325,00 (week 1, week 4 en week 7).
 3. Termijnbetaling in 4 maanden van € 250,00 (week 1, week 3, week 5 en week 7).

Hoe werkt het traject?

Ik werk in 3 Fases. Bij Fase 1 en 2 krijg je de begeleiding en Fase 3 kun je geheel zelfstandig. Voor Fase 3 is er ook nog begeleiding mogelijk maar dat wordt tegen die tijd besproken.

Bij elke fase behoort ook een beloningssysteem en die bepaal jezelf. Dit kan een boek zijn, lekker uit eten met het gezin of geheel iets anders. Dit is uiteraard op eigen kosten😊.

Bij de programma’s hoort altijd een meet en weegmoment aan het begin en het eind van het programma. Alle Programma’s DX4, C9 en F15 worden ondersteunt met moderne supplementen.

Fase 1 (24 dagen)

Dag 1 t/m 15

Het begin van een verandering die geheel in jouw leefstijl past, namelijk ploegendienst. In deze dagen worden er veel analyses gemaakt door mij om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden als je met de supplementen gaat beginnen.

Dag 16 t/m 24

Je begint op dag 16 met het DX4 programma. Een reset van je lichaam en geest in 4 dagen met een compleet programma.

 • Mindset oefeningen
 • Begeleide voedselinname
 • Recepten

Na deze reset zijn er 5 dagen van rust waar je je kunt voorbereiden op de volgende fase met de C9 en de F15.

Fase 2 (39 dagen)

Dag 1 t/m 9

Het begin van de C9. Ook dit is een resetprogramma, die 9 dagen duurt, en kan gemakkelijk na een DX4-programma gedaan worden.

 • Begeleide voedsel inname
 • Begeleide bewegingsoefeningen
 • Recepten

Dag 10 t/m 39

Na de C9 wordt er gelijk een doorstart gemaakt met de F15. Dit zijn 2 programma’s van 15 dagen en hier heb je 3 meet- en weegmomenten. Te weten aan het begin (einde C9) van elk programma en aan het einde van het laatste programma.

 • Begeleide voedsel inname
 • Begeleide bewegingsoefeningen
 • Recepten

In Fase 1 & 2 leer je omgaan met voeding, beweging en rust. Je leert jouw patroon aan te passen aan jouw diensten.

Fase 3 (42 dagen)

Dag 1 t/m 42 die jezelf kunt doorzetten of met een stok achter de deur van mij. Uiteraard tegen betaling 😉🤐en dan ben ik de volgende 6 weken jouw coach.

Als je alle fases (105 dagen) hebt doorgelopen ben je op de goede weg van een nieuw begin, waarbij jij zonder problemen gewicht verliest en als je op het punt bent waar je wil zijn op gewicht kunt blijven.

Informatiemap

Dit traject is persoonlijk voor jou en op maat gemaakt. Je neemt deze bij elke sessie mee zodat wij deze weer kunnen vullen met informatie die voor jou van toepassing is om de volgende stap te kunnen zetten.

De informatie map is ingedeeld als volgt:

 • Persoonlijk
 • Voeding
 • Beweging
 • Rust
 • Mindset
 • Recepten

Meer informatie hierover vind je hier