fbpx

Aan het begin van het traject krijg je een “Food Journal” en een informatiemap.

Food Journal

Ook ik heb met een Food Journal gewerkt en ik kwam erachter dat ook deze alleen op regelmatige werktijden gericht was. Een Food Journal wat gericht is op onregelmatige tijden is eigenlijk niet te vinden (althans ik heb het niet gevonden op het internet), dus voor jou heb ik een “Food Journal” gemaakt wat wél gericht is op onregelmatige tijden🥰. Op deze manier krijg je inzicht in jouw eetpatroon tijdens je diensten, maar ook privé😎.

Informatiemap

Deze map wordt langzaam maar zeker gevuld met de informatie die je van mij krijgt per gesprek. Het wordt een naslagwerk dat je later ook nog kunt gebruiken en vooral op tijden waar je het moeilijk krijgt gewoon op terug kunt komen🤗. Op deze manier wordt de terugval even “de kop” ingedrukt😊, zodat jij je weer kunt focussen op wat belangrijk voor jou is.

Welke dingen gaan we bespreken?

Persoonlijk

Jouw leefstijl moet bij jou passen. Samen gaan we kijken hoe wij deze in jouw voordeel kunnen aanpassen. Denk hierbij aan alle onderstaande onderdelen, maar ook jouw gezin (familie en/of vrienden) spelen een rol om jouw transformatie te laten slagen.

Voeding

Je krijgt uitleg hoe voeding (en ook Aloë Vera) werkt en wat er belangrijk kan zijn voor jou in jouw ploegendienst.

Beweging

Welke oefeningen kun je en wat is er mogelijk om jouw bewegingspatroon te bevorderen.

Rust

Je denkt hier misschien niet aan bij het afvallen, maar ook rust is een belangrijk onderdeel van afvallen.

Mindset

Hoe jij denkt bepaald jouw succes in het traject. Een hele mooie spreuk hiervoor is “IF IT IS TO BE, IT IS UP TO ME”.

Recepten

Zonder een lekker recept zal het niet lukken en ook hier zijn er persoonlijke recepten die voor jouw smaakpapillen lekker zijn. MAAR 😁 ook hier ga je andere recepten leren kennen die goed voor je zijn en jou zullen verrassen. 🥰