Aan het begin van het traject krijg je een “Food Journal” en een informatiemap.

Food Journal

Ook ik heb met een Food Journal gewerkt en ik kwam erachter dat ook deze alleen op regelmatige werktijden gericht was. Een Food Journal wat gericht is op onregelmatige tijden is eigenlijk niet te vinden (althans ik heb het niet gevonden op het internet), dus voor jou heb ik een “Food Journal” gemaakt wat wél gericht is op onregelmatige tijden🥰. Op deze manier krijg je inzicht in jouw eetpatroon tijdens je diensten, maar ook privé😎.

Informatiemap

Deze map wordt langzaam maar zeker gevuld met de informatie die je van mij krijgt per gesprek. Het wordt een naslagwerk dat je later ook nog kunt gebruiken en vooral op tijden waar je het moeilijk krijgt gewoon op terug kunt komen🤗. Op deze manier wordt de terugval even “de kop” ingedrukt😊, zodat jij je weer kunt focussen op wat belangrijk voor jou is.