fbpx
Aloë Vera De Geneeskrachtige Plant

Waarom dit boek?

Toen ik het boek in het Engels las, wilde ik niet stoppen met lezen. Ik heb hier heel veel informatie uit gehaald wat betreft de plant Aloë Vera, met name de Barbadensis Miller. De geschiedenis, structuur maar ook de casussen vond ik super waardevol. Ik heb naar dit boek in het Nederlands gezocht en helaas niet gevonden. Dus de stoute schoenen aangetrokken en ik heb contact gezocht met de auteur, Peter Atherton, en vertelde hem dat ik het een heel interessant maar vooral waardevol boek vond en wilde weten of dit ook in het Nederlands beschikbaar was. Zijn antwoord was “Het is niet in het Nederlands beschikbaar, maar als je wil mag je het vertalen.”

WOW 😮, dit was niet wat ik verwacht had, nu had ik toestemming om het boek te gaan vertalen. Hoe moest ik dit nu aanpakken? Hoelang gaat dit duren? Nou één jaar later had ik het boek vertaald en ik heb de foto’s die in het originele boek waren gekregen om het boek compleet te maken. Tijdens het vertalen kwam ik erachter (mijn moeder hielp mij met de spelling en grammatica, daar ben ik niet zo goed in😂) dat er wat fouten in stonden, deze heb ik doorgegeven en met zijn toestemming mocht ik deze in de Nederlandse versie verbeteren😊.

Het boek is zeer waardevol en informatief, maar let wel dat er geen medische claims gemaakt kunnen worden, dit boek is puur voor informatie.

Het is te verkrijgen bij Bol.com voor € 19,50

Ga jij het bestellen😇? Ik wens je heel veel leesplezier met dit (voor mij) verslavend boek.